Flyselskapet Norwegian har gjort stor suksess – ikke bare i Norge – men også i utlandet. Nå satser de også på å tjene penger ved å tilby lån og kreditt til norske og skandinaviske kunder, noe de også har lyktes med de siste årene. Faktisk har banken (eller «internettbanken») skaffet seg rykte som en av de bedre og billigere bankene på nettet. Med andre ord kan du her søke om et usikret forbrukslån til gunstig rente – Bank Norwegian er stedet!

Betingelser og vilkår for lånet


Bank Norwegian har konkurransedyktige betingelser på sine forbrukslån. Søkesummen går fra så lite som 5000 kroner til hele 500 000 kroner, så dette lånet er virkelig tilpasset alle søkere. Effektiv rente kan være så lav som 9,59 prosent, eller høyere enn 20 prosent. Alt dette avhenger av din egen økonomi, men vi kan si at den effektive renten i snitt ligger på 17,8 prosent. Dette inkluderer et etableringsgebyr på 950 kroner. Prisnivået er med andre ord akkurat på det gjennomsnittlige.

Utover dette har ikke Bank Norwegian noen skjulte kostnader eller gebyrer. Så lenge du har god økonomi og inntekt, så kan du få et riktig godt tilbud fra banken.

Fordeler og ulemper med lånet

Det er mange fordeler med å søke lån hos Bank Norwegian. En av de store fordelene er de overkommelige søkekriteriene (les mer om disse i neste avsnitt), med en lav aldersgrense. Videre så er lånesummen tilpasset både «små og store» søkere, noe som naturligvis er en fordel. Til sist må vi også nevne den effektive behandlingen – søker du om Norwegian forbrukslån så får du umiddelbart svar på om du får låne eller ikke. Og det er noe vi vet mange søkere setter pris på!

Slik søker du om forbrukslånet

Du søker enkelt om et forbrukslån fra Bank Norwegian gjennom søknadsskjema på nettsidene til banken. Dette tar bare noen få minutter å fylle ut, og du får som nevnt svar på søknaden umiddelbart. Søkekriteriene er svært overkommelige. Aldersgrensen er på lave 18 år, og du trenger bare være norsk statsborger for å få innvilget søknaden. Vel, dette forutsetter også at du har en eller annen form for liknet inntekt, samtidig som du ikke har aktive inkassosaker på det tidspunktet du søker. Sammenlignet med mange andre norske banker så er dette veldig overkommelige søkekriterier, og det er nok en av årsakene til at Bank Norwegian er så populære som de faktisk er.